Vi har startat ytterligare en motionsanläggning. Måste jag skriva nytt avtal med er för att detta skall synas för kunderna?

Katarina Harrinkoski -

Det beror på...
Det behövs inte om anläggningen bedrivs i samma företag (org.nr) och med samma BG/PG. Du kan lägga till hur många anläggningar du vill under ett och samma konto hos Min Friskvård.

Du kan ändra din profil genom att logga in på kontot, välj redigera leverantörsuppgifter, välj lägg till ny anläggning, uppdatera din profil och spara uppgifterna. Ny anläggning visas på hemsidan efter att Min Friskvårds support har godkänt och publicerat uppgifterna.

Om den nya motionsanläggningen bedrivs i annat juridiskt bolag måste du registrera nytt företag, signera och skicka in ansökan om nytt avtal. Önskar du använda befintligt användarkonto (e-post) kan du göra detta genom att logga in och välja klicka på fliken "Lägg till ny leverantör" från startsidan.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.
Powered by Zendesk